Σχολή Ταχύπλοων Σκαφών Ραφήνα Αλέξης Αστερής - www.sxolhtaxyploon.gr

Σχολή Ταχύπλοων Σκαφών (Speed Boat Academy)

Σχολή Ταχύπλοων Σκαφών (Speed Boat Academy)

Η Σχολή Εκπαίδευσης Υποψηφίων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών ιδρύθηκε και λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας απο τις αρχές του 2000 με έδρα το Πόρτο Ράφτη.

Ιδρυτής και εκπαιδευτής της σχολής ήταν ο ΑΣΤΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ! Το μεράκι, η αγάπη και η γνώση του για την θάλασσα μετατράπηκαν σε δίψα για μετάδοση αυτών στους υποψηφίους χειριστές που θέλουν, πέρα απο ενα δίπλωμα, να αισθανονται κυβερνήτες και να μπορούν να ταξιδεύουν ΠΑΝΤΑ με ασφάλεια προς όλους τους προορισμούς της Ελλάδας.

Πλέον η σχολή εδρεύει στο λιμάνι της Ραφήνας (Καμάρες) απο το 2013 και σκοπός της είναι, συνεχίζοντας την παράδοση, να κάνει όλους τους ενδιαφερόμενους και υποψήφιους χειριστές ταχυπλόων σκαφών να ταξιδεύουν στην θάλασσα με ασφάλεια και σεβασμό προς αυτην και πάντα τηρώντας τους νόμους. Εκπαιδευτής της σχολής τώρα είναι ο ΑΣΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, γιος του ιδρυτή της.

Η σχολή διαθέτει αίθουσα πλήρως συμμορφωμένη με τις διατάξεις του Υπουργείου για τα θεωρητικά μαθήματα καθώς και δυο (2) καινούρια εκπαιδευτικά σκάφη για την πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων χειριστών.

...Photo Gallery...

Μείνετε ενημερωμένοι !!


Σχολή Ταχυπλόων Σκαφών News Letter

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιστροφή Επάνω